Fönsterputsning

Fönsterputsning

Skinande rena fönster, se hit!

Våra erfarna fönsterputsare är proffs på att putsa dina fösnter glasklara och fria från salt, stänk och smuts – till ett bra pris! Vi putsar dina fönster både ut- och invändigt, och givetvis tillhandahåller vi de redskap och det material som behövs. Självklart tar vi också med oss alla redskap och material som behövs, men tänk på att säga till om det är en arbetshöjd över 2,5 meter så att vi tar med rätt utrustning. För oss är inget jobb för stort eller för litet.
Vi arbetar på samma noggranna sätt oavsett antal fönster som ska tvättas. Det som skiljer är hur lång tid jobbet tar och hur många fönsterputsare vi tar med oss.
Vi klarar alla typer av jobb inom fönsterputsning och ger oss inte förrän du är nöjd med resultatet.

 När du anlitar oss för din fönsterputsning lovar vi dig:

    • Alltid lågt pris
    • Alltid Nöjd kund-garanti
    • Alltid Feel Good-Service
    • Att hjälpa dig i Sundsvall & hela Sverige.
0
Upp till 18 meter
0
100% Miljövänligt
0
200 gånger renare

Vi på Todays Move kan putsa fönster upp till 18meter, med ultra rentvattensystem

Vi jobbar med ultrarent vatten. Ultrarent vatten, är närmare 200 gånger renare än vanligt kranvatten och rengör fönstren helt utan kemikalier. Systemet är 100% miljövänligt eftersom vattnet inte innehåller några tillsatser då det är destillerat. Detta innebär att inga orenheter som kalk, järn eller salter lämnar märken och vattenfläckar på fönstren.

Efter rutan putsats med det ultrarena vattnet torkar ytan av sig själv, utan fläckar och avlagringar. Metoden är uppskattad av flera anledningar, främst för att man besparar miljön, tidåtgången och hälsan. När fönster tvättas med rent vatten blir det ingen åtgång på gräs, buskar och planteringar nära intill.
Förutom fönsterputsning kan systemet användas inom en rad andra områden i direkt anslutning till själva fönsterputsningen till exempel tvätt av fönsterramar, fasader, skyltar, hängrännor, pooltak, uterum och växthus. Det tar effektivt bort smuts och alger även på trädetaljer.

Intresset för att få putsat sitt hus eller företag med miljövänligt vatten ökar ständigt och vi är stolta över att kunna erbjuda denna service till våra kunder.